Turcsák Katalin
Turcsák Katalin Msc.

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Tanulmányait a Semmelweis, illetve a Corvinus Egyetemen végezte. 2002 óta tagja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, 2007 óta vezetőségi tag. Szakterületei: diabetológia, sporttáplálkozás, közétkeztetés, prevenció. A diabetológiai szaktanácsadáson túl rendszeresen tart előadásokat, továbbképzéseket a lakosság és a szakma képviselői számára egyaránt.

Oktatási segédanyagoknak, élelmiszeripari termékfejlesztéseknek is aktív közreműködője, de a folyóiratokban megjelent cikkei is nagyfokú szakmai elhivatottságát tükrözik. Oldalainkon pedig a SPAR sajátmárkás termékeiről, bio élelmiszerekről, minőségi alapanyagokról szóló írásai révén kapunk tőle egy kis lendületet az egészségtudatos életmód kialakításához.