Kérdésed van? Szeretnék kérdezni

 • Étrend

  A kérdésem igen prózai a 30 napos étrendet, egyben kell kifizetni, vagy naponta, és ami nem lényegtelen mennyibe kerül? Ha nem vagyok itthon, hogy lehet megoldani az étel átvételét? Köszönöm válaszuk.

  Turcsák Katalin

  Fizetni az első szállítási napon kell a szállítónál készpénzzel, étkezési utalvánnyal vagy SZÉP kártyával POS terminálon keresztül. Online rendelés esetén lehetőség van már a rendeléskor fizetni bankkártyával vagy SZÉP kártyával a weboldalon. Az árat a menüsoron látod, az alábbi linken: https://www.interfood.hu/etlap-es-rendeles/ Minden további kérdésedre pedig itt kaphatsz választ: https://www.interfood.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/ Szép napot!

 • Étrend

  Üdvözlőm ! A kérdésem az lenne, hogy az ajánlott étrend az életmód váltás kategóriában alkalmas-e a fogyás elősegítésére nagy mértékben. Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel Csizmadia Richárd

  Turcsák Katalin

  Kedves Csizmadia Richárd! Az étrend a hazai táplálkozási ajánlásoknak megfelelően, dietetikus által lett összeállítva. Elsősorban az egészséges táplálkozás kialakításához ad ötleteket, nem fogyáshoz. Azonban ha az Ön korábbi étrendje több kalóriát tartalmazott, akkor - a fizikai aktivitással együtt - ez az étrend hozzájárulhat a fogyásához. (Az egészséges fogyás üteme havi 2-3 kg, ennél gyorsabb fogyás nem ajánlott.) Egyéni étrend tervezéséhez dietetikussal történő személyes konzultáció javasolt. Üdvözlettel, Turcsák Katalin

 • Étrend

  Sopronban elek es szeretnek etelt rendelni.Valahol olvastam,hogy az e-foodon is elerheto a 30napos etrend,azonban ezt ott nem talaltam.Hogyan tudnam megrendelni?

  Turcsák Katalin

  Az Interfood erre a célra kialakított felületén tudsz regisztrálni, és megrendelni a 30 napos menüt: https://www.interfood.hu/eletmod-regisztracio/ További szép napot kívánoK!