Szakértőink

Bakonyi Panni

jógaoktató, mozgásszakértő

"Hiszek a változásban és abban, hogy bárki képes arra, hogy elérje, amit szeretne, azzá váljon, akivé akar."

Bakonyi Panni vagyok, jógaoktató. Már az egyetem alatt megfogalmazódott bennem a vágy, hogy olyan dologgal foglalkozzam, ami valós segítséget nyújt az emberek és a világ problémáira. Kommunikációs szakemberként ezért csak és kizárólag jó ügyek mellé, nonprofitoknak adtam szaktudást. Egy véletlen folytán kezdtem el jógázni, addig a sziklamászás és különböző extrémsportok tették ki a mozgásomat. A jógával viszont megtaláltam a külső és belső egyensúlyt az életemben. Egy olyanfajta fizikai, mentális és lelki tudatosságot, komplex életszemléletet kaptam, egy akkora ajándékot, melyet azt éreztem, nem tarthatok meg magamnak.

Elvégeztem több jógaoktató, rehabilitációs és fitnesz instruktor, valamint life coach és meditációs képzést, és már évek óta tanítok. Mindenhol és bárhol. A célom, hogy azokhoz juttassam el a mozgás, a jóga, és az egészségesebb életmód szeretetét, akikhez egyébként ez nehezen, vagy nem jutna el. Mindezt érthetően, emészthetően, sallangoktól mentesen és teljesen személyre szabottan.

Marcival alapítottuk meg az njoyt, zászlónkra tűzve, hogy az egészség és a boldogság mindenki számára elérhető, az ehhez szükséges változásban nyújtunk segítő kezet. Boldog vagyok, hogy a SPAR 30 napos életmód programjával most országosan eljuthatnak ezek a gondolatok mindenkihez, és előre is köszönöm a bizalmat.