Szakértőink

Bene Marci

edző, mozgásszakértő

"A mozgás az ember számára nem kiváltság kellene, hogy legyen, hanem az egészséges és teljes élet alapvető hozzávalója."

Bene Marci vagyok, CrossFit és mobilitás tréner, valamint mozgásspecialista a Strongfit rendszerén belül. Pannival hoztuk létre az njoy online közösséget, ahol a holisztikus egészséget szeretnénk széles körben mindenki számára elérhetővé tenni. Hétköznapokon különböző profi, fél-profi és amatőr sportolókat segítek hozzá a minőségibb és fájdalommentes mozgáshoz az EVLM technikán keresztül.

Olimpiai válogatott alpesi síelő múltamnak köszönhetően a testedzés legkülönbözőbb fajtáit ismerhettem meg. Ezeken a tapasztalatokon keresztül lett világos a számomra, hogy nincs egy követendő irányzat, technika, metódus az edzésben. Mindenkinek arra kell törekednie, hogy a legváltozatosabban helyezzen kihívásokat a teste elé, személyes igényeknek és lehetőségeknek megfelelően. A mozgás az ember számára nem kiváltság kell, hogy legyen, hanem az egészséges és teljes élet alapvető hozzávalója.